Waasland-Beveren zet trainersduo Schneider en Cerrone aan de deur, Jordi Condom neemt over

In januari werd Jordi Condom nog technisch directeur bij Waasland-Beveren.

Waasland-Beveren neemt afscheid van zijn coaches Marc Schneider en Pascal Cerrone. De wedstrijd van afgelopen weekend tegen leider Westerlo (2-1-nederlaag) bleek hun laatste wedstrijd. Sportief directeur Jordi Condom (52) neemt over tot het einde van het seizoen.

Waasland-Beveren leek lange tijd in het spoor van Westerlo op weg naar de 2e plaats in 1B, deze geeft recht op barragematchen met het nummer 17 uit de Jupiler Pro League, maar door de wisselvallige prestaties van de afgelopen weken glipte RWDM de Waaslanders voorbij.

 

Het bestuur van Waasland-Beveren heeft nu besloten om het trainersduo Marc Schneider en Pascal Cerrone aan de kant te schuiven. De Spanjaard Jordi Condom die in januari nog aangesteld als sportief directeur zal de sportieve leiding op zich nemen tot het einde van het seizoen.

 

Condom begon het seizoen nog als hoofdcoach bij Seraing, maar werd een aantal maanden geleden daar aan de kant geschoven voor de Fransman Jean-Louis Garcia. Hij moet Waasland-Beveren nu opnieuw op het juiste spoor krijgen.