Ga naar de inhoud

Vanzeir excuseert zich in filmpje: "Een fout, ik wil het niet goedpraten"

0 / 0

Dante Vanzeir heeft in een video op zijn sociale media nogmaals zijn excuses aangeboden voor het incident van afgelopen weekend tijdens de wedstrijd tegen Charleroi. Hij kreeg toen een rode kaart na een slaande beweging. "Ik zou dit zelf ook nooit aanvaarden", vertelt de spits van Union. 

Dante Vanzeir liet zich afgelopen weekend van zijn kleinste kant zien tegen Charleroi.  De spits deelde een vuistslag uit aan verdediger Ozornwafor, die meteen neerging en wat later afgevoerd werd op een draagbaar. 

 

Vanzeir kent zijn straf nog niet, maar die zal wellicht niet mals zijn. Hij werd alvast opgeroepen door het Disciplinair Comité voor het Profvoetbal.

 

Na de partij ging hij zich al excuseren in de kleedkamer van Charleroi en nu heeft hij ook een korte video op sociale media gezet.

 

"Ik wil me excuseren voor mijn reactie. Het was een foute reactie", zegt hij. "Ik wil dit op geen enkele manier goedpraten. Ik zou dit zelf ook nooit accepteren in het voetbal."

 

"Ik heb contact gehad met Valentine Ozornwafor de afgelopen dagen. Hij heeft vandaag de training gelukkig weer kunnen aanvatten. Ik ben blij dat hij weer oké is en ik wens hem het allerbeste toe."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.