Ga naar de inhoud

Tessa Wullaert verlaat selectie Red Flames met pijnlijke enkel

De Red Flames moeten het vervolg van de Pinatar Cup in Spanje afwerken zonder Tessa Wullaert. De spits van Anderlecht heeft het kamp van de Belgen verlaten met een enkelblessure. Ze mist de matchen op zaterdag en dinsdag.

Tessa Wullaert ontbrak al in de wedstrijdselectie van de Red Flames voor de eerste wedstrijd op de Pinatar Cup afgelopen woensdag tegen Slovakije. Reden voor haar afwezigheid is een enkelblessure, die ze opliep bij haar club Anderlecht.

 

Wullaert reisde met die blessure  mee naar Spanje om er het achtlandentoernooi te spelen, maar raakt niet op tijd voldoende verlost van haar kwaal om nog in actie te komen op zaterdag en dinsdag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.