Onstuitbare Giannis Antetokounmpo maakt 50 punten: "Hij laat het zo makkelijk lijken"

Giannis Antetokounmpo was niet af te stoppen tegen Indiana.

In de NBA heeft Giannis Antetokounmpo zijn Milwaukee Bucks op weergaloze manier naar de overwinning geleid tegen Indiana. De Griek was tegen de Pacers goed voor 50 punten. "Hij laat het zo gemakkelijk lijken", sprak ploegmaat Jordan Nwora vol bewondering.

De laatste keer dat Giannis Antetokounmpo de kaap van de 50 punten gerond had, was in de NBA-finale van vorig seizoen, toen hij Milwaukee met 50 punten naar de titel dirigeerde.

Ook vannacht legde hij er 50 in het mandje. De Griek werd maandag nog gespaard tegen Portland en bleek nu goed uitgerust voor de match tegen Indiana. Antetokounmpo miste amper 4 van zijn 21 shots, gooide 2 driepunters binnen en toonde zich met 14 op 18 ook secuur vanaf de vrijworplijn in de 128-119-zege van de Bucks.

"50 punten maken is leuk, maar het belangrijkste is dat we winnen", sprak Antetokounmpo na de wedstrijd. Ploegmaat Jordan Nwora was vol bewondering voor de prestatie van Antetokounmpo. "Hij laat het allemaal zo maken lijken", aldus Nwora.

VIDEO: De 10 knapste acties van vannacht

De uitslagen van dinsdagnacht:

  • Atlanta - Cleveland 124-116
  • Miami - Dallas 99-107

  • Philadelphia - Boston 87-135
  • Milwaukee - Indiana 128-119
  • Minnesota - Charlotte 126-120

  • New Orleans - Memphis 109-121
  • Phoenix - LA Clippers 103-96