Ga naar de inhoud

Coach van Torino vreest dat het seizoen van Dennis Praet al voorbij is

Heeft Dennis Praet zijn laatste wedstrijd van dit seizoen al gespeeld? De 27-jarige Rode Duivel viel enkele dagen geleden uit op training bij Torino en volgens zijn coach Ivan Juric zal hij niet meer in actie kunnen komen.

Dennis Praet liep volgens Italiaanse media vrijdag een voetblessure (het zou gaan om een gebroken middenvoetsbeentje) op tijdens een van de laatste trainingen voor de competitiematch Torino-Venezia. De werkgever van Praet verloor gisterenavond met 1-2.

 

Er werd aanvankelijk gedacht aan een inactiviteit van een tweetal maanden, maar de averij zou veel groter zijn.

 

Na de nederlaag tegen Venezia vertelde trainer Ivan Juric dat ze Praet "kwijt zijn voor de rest van het seizoen". 

 

"Na enkele jaren met problemen vond Dennis weer zijn draai. Jammer! Dit is een groot verlies voor ons", zei de Kroaat nog.

 

Op Twitter bevestigde Dennis Praet zijn lange afwezigheid niet, maar de voormalige Gouden Schoen schreef wel dat hij "ontgoocheld" is. 

 

"Ik hoop dat ik zo snel mogelijk aan mijn revalidatie kan beginnen", gaf hij nog mee. Praet verhuisde afgelopen zomer van Leicester naar Turijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.