"Fun", "Proud", "Experience", "Love",... Kim Meylemans put extra motivatie uit haar speciale skeletonhelm

Omdat de skeletoni met hun gezicht naar voren op hun plankje liggen, gaat er heel wat aandacht naar hun helm. Steeds meer doen ze dan ook moeite om er iets kunstzinnigs of diepzinnigs van te maken. Ook de helm van Kim Meylemans valt op.

Kim Meylemans daalde in Peking af met een helm in zwart-gele-rode kleuren. Niets bijzonders, maar dat is het ontwerp wel. De helm staat immers vol met woorden of begrippen als "Intuition", "Knowledge", "Fun", "Experience", "You vs you", "Talent",....

 

"Het zijn woorden die mij doorheen de jaren sterkte en motivatie gaven", zegt Meylemans. Ook het woord "Love" kreeg een plaatsje op de helm. "Ik wil naast mijn sportieve ambities ook tonen dat ik hier ben om de LGBTQ+-gemeenschap te vertegenwoordigen.

Nog meer bijzondere helmen in Peking