Kwalificaties WK Basketbal: dit is het livestream-programma van de Belgian Cats

  De Belgische basketbalvrouwen vertoeven momenteel in de VS voor de kwalificaties van het WK basketbal. Daar spelen ze 3 matchen op 4 dagen, best pittig dus. Al zou winst tegen Puerto Rico in de eerste match hen al in een zetel kunnen zetten. U kunt alle matchen live volgen bij Sporza.

  De Verenigde Staten zijn al zeker van het WK. Naast de VS staan er nog 2 WK-tickets op het spel. 

   

  België speelt eerst 2x in Washington en reist dan naar de Dominicaanse Republiek voor de wedstrijd tegen Rusland. De Russische vrouwen mogen de VS niet in omdat het Russische vaccin niet erkend is in de States. Rusland speelt enkel tegen België en Puerto Rico.

  programma
  Puerto Rico België 65-98 verslag
  België Verenigde Staten 75-84 verslag
  Verenigde Staten Puerto Rico 93-55  
  Rusland België 43-66 verslag
  Puerto Rico Rusland 68-102  
  stand
      M W V saldo ptn
  1. België 3 2 1 +47 5
  2. Verenigde Staten 2 2 0 +47 4
  3. Rusland 2 1 1 +11 3
  4. Puerto Rico 3 0 3 -105 3

  De Verenigde Staten zijn al zeker van het WK. Naast de VS staan er nog 2 WK-tickets op het spel. België speelt eerst 2x in Washington en reist dan naar de Dominicaanse Republiek voor de wedstrijd tegen Rusland. De Russische vrouwen mogen de VS niet in omdat het Russische vaccin niet erkend is in de States. Rusland speelt enkel tegen België en Puerto Rico.