Coronazorgen bij Quick-Step Alpha Vinyl: na Asgreen past ook Ballerini voor Tour de la Provence

Davide Ballerini (archief).

Na Kasper Asgreen moet ook Davide Ballerini forfait geven voor de Tour de la Provence. De Italiaan legde net zoals de Deen een positieve coronatest af en verschijnt morgen dus niet aan de start van de Franse rittenkoers.

Het coronavirus gooit het seizoensbegin van  Quick-Step Alpha Vinyl stevig door elkaar.

Eerder deze week raakte bekend dat Kasper Asgreen niet zou afzakken naar Frankrijk door een positieve coronatest. Nu volgt ook de Italiaan Davide Ballerini zijn voorbeeld.

Door het forfait van de twee renners komt The Wolfpack morgen met slechts vijf renners aan de start: wereldkampioen Julian Alaphilippe, Dries Devenyns, Pieter Serry, Ilan Van Wilder en Louis Vervaeke.