Undav na aansteker-incident: "De Antwerp-fans zijn een beetje gek, daar houd ik wel van"

De Antwerp-supporters gooiden een aansteker richting Undav.

Hoewel Deniz Undav zich gisteren tegen Antwerp met twee doelpunten tot matchwinnaar kroonde, kroop de Union-spits toch met de nodige hoofdpijn onder de wol. Niet van het feestje achteraf, wel van de aansteker die de Duitser tegen het hoofd geslingerd kreeg. "De Antwerp-fans zijn een beetje gek, daar houd ik wel van".

Wanneer Deniz Undav leider Union met zijn tweede doelpunt van de avond helemaal op rozen zet, gaan de poppetjes aan het dansen op de Bosuil.


De Antwerp-supporters kunnen de uitdagende viering van de topschutter maar matig appreciëren en bekogelen de Union-spelers vervolgens met verschillende projectielen. Undav zelf krijgt een aansteker tegen het hoofd gegooid.

"Ik wilde naar Dante (Vanzeir) lopen om samen met hem te vieren, maar kreeg plots een aansteker tegen mijn hoofd", vertelde de Duitser na afloop van de wedstrijd.

"Het zijn natuurlijk de emoties die op zo'n moment de bovenhand halen. Ik vind het ook helemaal niet erg dat de supporters iets naar mij gooien. Ik heb nu gewoon een kleine buil op mijn hoofd, maar vertrek wel met de 3 punten."

Ik heb nu gewoon een kleine buil op mijn hoofd, maar vertrek wel met de 3 punten.

Deniz Undav over het incident met de Antwerp-fans.

Spitsbroeder Dante Vanzeir was dan weer minder te spreken over het gedrag van de thuisfans. "Het is schandalig dat er zo gereageerd wordt, maar dat hoort er soms bij zeker."

"Wij vieren gewoon ons doelpunt en krijgen dan plots aanstekers naar ons hoofd gegooid. De supporters kunnen ze dan beter naar hun eigen spelers gooien, want wij doen gewoon onze job.

"De emoties spelen natuurlijk mee en in Antwerp zijn de supporters heel passioneel. Je weet dat zoiets hier dan wel kan gebeuren", sloot de Belgische aanvaller af.