LeBron James leidt de LA Lakers bij terugkeer meteen voorbij de New York Knicks

LeBron James stond 5 wedstrijden aan de kant met een knieblessure.

In de NBA heeft LeBron James zijn terugkeer in stijl gevierd. De 37-jarige sterspeler pakte uit met een triple-double en loodste zijn Lakers na verlengingen voorbij de New York Knicks. Verder knoopten de Phoenix Suns opnieuw aan met de overwinning na hun verrassende nederlaag tegen de Atlanta Hawks.

Na 5 wedstrijden aan de kant te hebben gestaan met een knieblessure verscheen LeBron James vannacht eindelijk opnieuw op het parket in het Staples Center.

Het was een kwaliteitsinjectie die broodnodig bleek, want na de reguliere speeltijd stond er zowaar een 111-111-stand op het bord tegen de Knicks. Het sein voor 'King James' om nog maar eens op te staan en de felbevochten 122-115-zege in de verlengingen over de streep te trekken.

James klokte uiteindelijk af op 29 punten, 13 rebounds en 10 assists. Al blijven de Lakers in het Westen wel hangen op een teleurstellende 9e plek.

 

(lees voort onder de video)

LeBron James vierde zijn terugkeer in stijl:

Phoenix Suns verstevigen leiderspositie in het Westen

Ook in het Westen herstelde leider Phoenix Suns zich van hun accident de parcours tegen de Atlanta Hawks.

Nadat er aan hun reeks van 11 zeges op rij abrupt een einde kwam, boekten de Suns op bezoek bij de Washington Wizards hun 42e overwinning van het seizoen: 80-95.

Bij de Suns was Deandre Ayton de grote man met 20 punten, 16 rebounds en 2 assists. Phoenix blijft zo ook stevig aan de leiding, met twee zeges meer dan de Golden State Warriors.

De uitslagen van vannacht:

  • Charlotte Hornets - Miami Heat: 86-104
  • Washington Wizards - Phoenix Suns: 80-95
  • LA Lakers - New York Knicks: 122-115
  • Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks: 108-137
  • Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder: 113-103