Egan Bernal mag intensive care verlaten: "Zijn herstel verloopt nog altijd uitstekend"

Egan Bernal heeft een nieuwe stap in zijn revalidatie gezet. Het ziekenhuis waar hij sinds zijn crash op training verblijft, heeft hem na een kleine 2 weken overgeplaatst van de intensive care naar een gewone kamer.

Sinds zijn botsing tegen een bus onderging Egan Bernal al tal van operaties, die allemaal prima zijn verlopen volgens het medische personeel van het ziekenhuis in Bogota.

 

"Egan Bernal zet zijn uitstekende herstel voort", laat de Clinica Universidad de La Sabana in een update weten. "Gezien die verbetering wordt hij ontslagen uit intensive care en overgebracht naar het algemene ziekenhuis."

 

Enkele dagen geleden toonde Bernal zelf zich ook al strijdvaardig op Instagram. "Ik kom terug! Let's rock!"