Arnar Vidarsson komt à la Lineker in onderbroek naar Extra Time als Union kampioen wordt

Union blijft hét succesverhaal van dit seizoen in de Belgische hoogste klasse. De vraag dringt zich dan ook op: wordt Union kampioen? Arnar Vidarsson sprak als enige aan de tafel van Extra Time zijn twijfels uit. En daar hoorde een weddenschap bij.

Union overleefde al 3 toppers op een rij met glans en staat dan ook nog altijd riant aan de leiding in de Jupiler Pro League. Krijgen we een Leicester-sprookje? Filip Joos en Wesley Sonck geloven erin, Arnar Vidarsson minder.

 

"Ze gaan het heel goed doen, maar je moet ook leren hoe je kampioen moet worden", zegt Vidarsson in Extra Time.

 

Waarop Filip Joos zijn tafelgenoot uitdaagt: zou hij durven om zoals Match of the Day-presentator Gary Lineker ten tijde van Leicester in zijn onderbroek naar de uitzending te komen als Union tóch kampioen wordt?

 

"Ik vrees dat de mensen dat niet willen zien", probeert Vidarsson eerst nog, om daarna toch te zwichten. "Met veel plezier. Want ik gun het hen."

 

Wesley Sonck geeft de IJslandse bondscoach nog mee dat hij dan nog een paar maanden heeft om te trainen. "Maar mijn benen zijn nog goed getraind. In mijn blote buik wil ik hier niet komen zitten."

Bekijk het fragment uit Extra Time

Bekijk de volledige uitzending

Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.