Yannick Carrasco mist 3 Europese matchen bij Atletico Madrid na opstootje

Yannick Carrasco zal er niet bij zijn als Atletico Madrid in de 1/8e finales van de Champions League Manchester United bekampt. Door zijn rode kaart in de laatste groepsmatch is hij er ten vroegste in de terugmatch van de kwartfinales weer bij.

Yannick Carrasco is dit seizoen een van de sleutelspelers bij Atletico Madrid, maar tegen Porto liet hij zijn ploeg wel in de steek door een domme rode kaart op te rapen na een opstootje.

 

Bij de Europese voetbalbond kunnen ze er niet om lachen. Aan het handgemeen van Carrasco hangt een prijskaartje van 3 schorsingsdagen vast.

 

Een bittere pil voor Atletico en zijn coach Diego Simeone. Die kan een Europees succesje wel gebruiken, want in de competitie draait het voorlopig vierkant voor de kampioen. Atletico heeft het geluk dat het met Manchester United een ploeg treft die ook nog altijd niet op volle toeren draait, al kan er in een maand nog veel gebeuren.

Voor deze actie moet Yannick Carrasco boeten

UEFA Champions LeagueUEFA Champions League Groep B speeldag 6