Wordt het WK veldrijden in Fayetteville een vliegmeeting? Ondergrond ligt alvast beenhard

Ook de Sporza-crew is intussen geland in de Verenigde Staten voor het WK veldrijden. Gelukkig hebben Maarten Vangramberen, Christophe Vandegoor en Tess Elst een warme jas bij, want het is er koud. En dat resulteert dan ook in een harde ondergrond.

Een moddertreffen zal het dus zeker niet worden het komende weekend. Daarvoor ligt het parcours er nu al veel te hard bij en zijn de weergoden goed gezind. 

 

Of het dan ook een vliegmeeting wordt? "Dat is misschien wat overdreven", zegt Maarten Vangramberen. "Het is een grassige omgeving, het bovenste laagje kan dan ook wat glibberig worden bij dooi. Het is echt wel snel, al hebben ze die er wel een beetje proberen uit te halen.

Donderdag mag u van ons een uitgebreide parcoursverkenning verwachten van Bart Wellens. 's Avonds kunt u helemaal in de sfeer komen met Extra Time Cross op Canvas. 

De weersvoorspellingen zijn gunstig