Kevin De Bruyne zoekt op de Malediven zon en rust op

  Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle Lacroix genieten van een vakantie op de Malediven.

  De spelers uit de Premier League genieten van een weekje vakantie. Kevin De Bruyne maakt van de gelegenheid gebruik om er met zijn gezin op uit te trekken. Een deugddoende vakantie na een intense voetbalperiode.

  Op de Instagrampagina van Michèle Lacroix, de vrouw van Kevin De Bruyne, zijn enkele ontspannende vakantiekiekjes te zien. Een glunderende De Bruyne geniet van een welverdiende vakantie samen met vrouwlief Lacroix. Zijn oudste zoon Mason Milian amuseert zich zichtbaar op het strand. Ze vertoeven op de Malediven."Paradise", klinkt het.

   

  De voetbalbreak komt op het juiste moment voor de Rode Duivel. Hij speelde dit seizoen al 25 wedstrijden voor Manchester City. Afgelopen zaterdag zorgde hij nog voor een assist in de competitiewedstrijd tegen Southampton. De wedstrijd eindigde op 1-1. 

   

  Zaterdag 5 februari moet hij terug aan de bak met Manchester City in de vierde ronde van de FA Cup tegen Fulham.

  Lees ook: