Ga naar de inhoud

Chris Paul en Devin Booker dirigeren Phoenix naar 7e zege op een rij

Chris Paul was niet af te stoppen in het 4e quarter.

In de NBA hebben de Phoenix Suns de topper tegen Utah naar hun hand gezet. Met dank aan Chris Paul en Devin Booker maakten de Suns in het 4e quarter een achterstand ongedaan. Phoenix blijft zo afgetekend de nummer 1 in de NBA.

Utah is de voorbije weken wat weggezakt na 7 nederlagen in zijn laatste 9 wedstrijden. Op de koop toe miste de Jazz in Phoenix met Donovan Mitchell, Rudy Gobert, Mike Conley, Bojan Bogdanovic en Royce O'Neale zijn volledige basisteam, ook Joe Ingles ontbrak.

Toch bood Utah in Phoenix flink wat weerwerk. Vroeg in het 4e quarter stond de thuisploeg nog 5 punten in het krijt, maar dan ontbond Chris Paul zijn duivels. De 36-jarige spelverdeler maakte 15 van zijn 27 punten in het slotkwart en stuwde zijn team zo naar een 7e overwinning op rij: 115-109. Devin Booker scoorde 33 punten.

Met 37 zeges en 9 nederlagen blijft Phoenix afgetekend de nummer 1 in de NBA. Nummer 2 Golden State telt 4 verliesmatchen meer dan de Suns, die vorig jaar de finale verloren van de Milwaukee Bucks.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alle uitslagen van maandag:

  • Cleveland - New York 95-93
  • New Orleans - Indiana 117-113
  • Oklahoma City - Chicago 110-111
  • Phoenix - Utah 115-109
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.