Bekijk de fase waar iedereen over praat: was penalty voor Union terecht?

  Commotie in minuut 98. Diep in blessuretijd kende scheidsrechter Nathan Verboomen een discutabele strafschop toe aan Union - een beslissing die de VAR niet omdraaide. Tot ongeloof van gans Racing Genk. "Ik weet zelf niet wat de reden was", klonk het eerlijk bij Dante Vanzeir na afloop. Herbekijk hieronder de beelden.

  Scheidsrechter Verboomen legde de bal op de stip na een vermeende voorafgaande overtreding op Undav. Vanzeir trapte de elfmeter vervolgens perfect voorbij Vandevoordt.

   

  "Ik had niet door waarom we een strafschop kregen", gaf Vanzeir na afloop toe. "Een block op Ündav of handspel? Ik weet het niet - het ging allemaal zo snel. Maar het is fantastisch dat we drie punten pakken."

  Ook Nainggolan had zijn mening over de penalty

  Reactie Vanzeir: "Wist dat het alles of niks was"

  Lees ook: