Goed nieuws bij PSG: Mbappé en Messi zijn weer fit voor de dienst

  Messi was out door corona, Mbappé had last van zijn adductoren.

  Bij de Franse competitieleider Paris Saint-Germain zijn aanvallers Kylian Mbappé en Lionel Messi speelklaar voor het competitieduel van morgenavond tegen Stade Reims. Dat bevestigde coach Mauricio Pochettino vandaag.

  Eerder deze week kwam er onheilspellend nieuws van Mbappé, die voor "onbepaalde tijd" out was met pijn aan zijn adductoren.

  "Ik ben tevreden met de manier waarop de blessure van Mbappé geheeld is", stelt Pochettino gerust. "We zullen morgen zien of hij al dan niet klaar is om aan de aftrap te verschijnen."

  Ook Lionel Messi is weer speelklaar. De Argentijnse 7-voudige winnaar van de Gouden Bal kwam in 2022 nog niet in actie, nadat hij tijdens de feestdagen bij een bezoek aan zijn vaderland een besmetting met het coronavirus had opgelopen. Sinds dinsdag traint Messi weer mee met de groep.

  Ook doelman Keylor Navas is er weer bij na een coronabesmetting. Voor verdediger Juan Bernat komt het duel nog te vroeg. Ook de Spanjaard werd besmet met COVID-19.

  Georginio Wijnaldum is er door blessure niet bij, Achraf Hakimi, Abdou Diallo en Idrissa Gueye zitten nog op de Afrika Cup. Steraanvaller Neymar werkt individueel. De Braziliaan is nog out met een enkelblessure, drie weken voor de clash in de 1/8e finales van de Champions League tegen Real. Begin volgende week wordt Neymar weer bij de groep verwacht.