Man.United-verdediger Victor Lindelöf krijgt rust na inbraak in zijn huis

  Terwijl Lindelöf in Brentford moest voetballen, kreeg zijn gezin onaangenaam bezoek.

  Victor Lindelöf, verdediger van Manchester United, zal zaterdag niet kunnen spelen in het PL-duel tegen West Ham. De Zweed kreeg woensdagavond inbrekers over de vloer, terwijl zijn vrouw en kinderen thuis waren. Hij krijgt van de club nu rust om bij zijn familie te kunnen zijn.

  De vrouw van Lindelöf, Maja Nillson, schreef op haar sociale media over het nare incident. Ze was samen met hun twee kinderen thuis, toen ze inbrekers over de vloer kregen, waarop ze zich samen met haar kroost opsloot in een kamer. Lindelöf was op dat moment in Brentford, voor een Premier League-wedstrijd.

   

  "Het gaat goed met ons, maar het was een traumatiserend en beangstigend moment voor mij en mijn kinderen", schreef Lindelöfs vrouw. Lindelöf zelf zei tegen zijn club dat hij dit weekend bij zijn familie moest zijn, een verzoek dat door Manchester United gewillig werd ingelost.

   

  "Victor wil zijn vrouw en kinderen nu niet alleen laten, dat begrijp ik volledig want ik heb zelf twee kinderen", reageerde United-coach Ralf Rangnick op het voorval. "We zijn overeengekomen dat hij vrijdag niet op training moet zijn en zaterdag niet hoeft te spelen."