Van 16 besmettingen naar 4: het ergste lijkt achter de rug bij Eupen

    Eupen vroeg vorig weekend uitstel van zijn match tegen Cercle, maar kreeg dat niet.

    Bij de laatste testronde zijn er bij Eupen nog 4 coronabesmettingen vastgesteld. Dat heeft de club vandaag bekendgemaakt. Vorige week telde Eupen nog 16 positieve gevallen, waarvan 14 spelers.

    "Het aantal positieve gevallen is duidelijk afgenomen. Bij de PCR-testen die woensdag uitgevoerd werden, bleken in de spelersgroep en de technische staf nog 4 personen besmet", klinkt het bij Eupen.

    Vorige week hield het coronavirus de club nog stevig in zijn greep. Toen legden 16 mensen een positieve test af, onder hen 14 spelers. Toch moest Eupen aan de bak tegen Cercle Brugge, het verloor thuis met 0-2.

    Komend weekend neemt de club het op tegen Kortrijk.