Ga naar de inhoud

meest recent

Ancelotti na goal van Hazard: "Gelukkiger ben ik nog niet geweest na een match"

 do 20 januari 2022 23:51
Eden Hazard legde het winnende doelpunt in het mandje.

De eerste goal van Eden Hazard dit seizoen was meteen een belangrijke. De Rode Duivel behoedde Real Madrid vanavond voor de uitschakeling in de Spaanse beker. "Het is betekenisvol dat uitgerekend Hazard en Isco vanavond scoren", reageerde Real-coach Carlo Ancelotti na afloop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Tegen Elche moest Real Madrid tot het uiterste gaan in de verlengingen om een plekje te versieren in de kwartfinales van de Copa del Rey.

 

Elche kwam op voorsprong in de verlengingen, Isco maakt gelijk. Het was uiteindelijk Eden Hazard, invaller in de 1e verlenging, die de winning goal maakte.

 

De Rode Duivel holde de vijandelijke doelman voorbij en trapte zijn 1e goal van het seizoen binnen.

 

"Ik ben dit seizoen nog nooit zo gelukkig geweest na een match als vandaag", vertelde Real-coach Carlo Ancelotti na de wedstrijd. "Isco en Hazard hebben allebei nog niet veel speelminuten gekregen dit seizoen, maar vandaag winnen zij de wedstrijd."

 

"Het heeft een betekenis om op deze manier te winnen. Misschien moet Hazard meer met Isco op het veld staan."

 

"Het verleden is het verleden. Ik weet dat ik nu kan rekenen op Isco en Hazard", gaat Ancelotti voort. "Ik heb een buitengewone spelersgroep."

Isco en Hazard kregen dit seizoen nog niet veel speelminuten. Maar het verleden is het verleden.

Real-coach Carlo Ancelotti
Lees ook: