Ga naar de inhoud

ATP klassement

naampunten
1
Novak Djokovic
11245
2
Carlos Alcaraz
8855
3
Daniil Medvedev
7600
4
Jannik Sinner
6490
5
Andrey Rublev
4805
6
Stefanos Tsitsipas
4235
7
Alexander Zverev
3985
8
Holger Rune
3660
9
Hubert Hurkacz
3245
10
Taylor Fritz
3100

meest recent

Novak Djokovic geland in Belgrado, massa pers en supporters op post

 ma 17 januari 2022 13:00

Novak Djokovic is weer thuis na zijn coronasoap in Melbourne. De Servische nummer 1 van het mannentennis is door de Australische immigratieminister naar huis gestuurd wegens niet-gevaccineerd. Hij stapte meteen op een vliegtuig, na een tussenstop in Dubai kwam hij iets na 12 u. aan in Belgrado. Een massa pers en een pak fans stonden hem op te wachten aan de VIP-uitgang. Ook de politie is van de partij.

In Servië is Djokovic een held. De overheid in het land is niet te spreken over de behandeling van zijn tennisser in Australië.

Er werd verwacht dat Djokovic ook als een held zou worden onthaald. Er stonden alvast heel wat journalisten, fotografen en cameramannen. Ook enkele tientallen fans stonden hem op te wachten.

Voorlopig heeft de 20-voudige grandslamkampioen zich nog niet aan het publiek of de pers getoond.

Djokovic liet gisteren verstaan dat hij "de tijd zal nemen om te rusten en te herstellen" na zijn beproeving in Australië.

Djokovic landt in de luchthaven van Belgrado

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Pers en fans wachten hem op

Djokovic maakte een tussenlanding in Dubai