PSG kan tegen Lyon nog niet rekenen op Messi na coronabesmetting

  Voor Messi komt de verplaatsing naar Lyon te vroeg.

  PSG zal morgen op bezoek bij Lyon nog geen beroep kunnen doen op Lionel Messi. De Argentijn testte de afgelopen dagen negatief na een coronabesmetting tijdens zijn vakantie, maar geraakt toch niet op tijd speelkaar voor de verplaatsing naar Lyon.

  Het coronavirus slaat tegenwoordig weer wild om zich heen en daar kan ook PSG van meespreken. Sterspeler Lionel Messi liep op vakantie in Argentinië namelijk een coronabesmetting op en heeft nog wat extra tijd nodig om volledig te herstellen.

   

  "Lionel Messi zal de komende dagen zijn individuele herstelprotocol voortzetten na het oplopen van het coronavirus", deelde de Ligue 1-leider mee.

  Ook Angel Di Maria, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa en Gianluigi Donnarumma zullen niet van de partij zijn door de nieuwe opstoot van het virus. De terugkeer van de geblesseerde Neymar lijkt dan weer voor binnen 3 weken te zijn.