Djokovic krijgt steun van fans aan hotel en zwaait door zijn raampje

  Novak Djokovic zit voorlopig vast in een detentiehotel in Melbourne. Daar wacht hij op de beslissing over zijn visum. Er is in Australië veel tegenkanting tegen de tennisser, die een uitzondering gekregen zou hebben om het land binnen te mogen. Maar hij heeft ook medestanders. Die verzamelden buiten aan zijn hotel en konden ook een glimp opvangen van de Serviër.

  Djokovic brengt de komende dagen in Australië door in een detentiehotel in Melbourne nadat hij werd tegengehouden op de luchthaven. Daar hebben ook enkele sympathisanten zich verzameld.

   

  Opvallend, in dat hotel zit niet alleen Novak Djokovic, maar ook asielzoekers. Ook zij worden daar door de overheid vastgehouden. Sommigen al bijna 9 jaar. En ook zij kunnen rekenen op steun, maar de sympathisanten hebben wel net iets andere slogans bij. Zij roepen onder andere op om te stoppen met het opsluiten van kinderen.

  Djokovic groet de fans vanuit zijn hotelkamer

  Deze mensen kwamen hun steun aan Djokovic tonen

  In dit hotel verblijft o.a. Novak Djokovic

  Ook steun voor de asielzoekers in het hotel, hun protest krijgt nu plots veel meer aandacht