Grote corona-uitbraak bij Manchester City: 21 mensen, onder wie Guardiola, out

    Het is opvallend stil op het oefencomplex van Manchester City. Het coronavirus heeft de Engelse landskampioen dan ook stevig in zijn greep. Maar liefst 14 leden van de technische staf en 7 spelers van de A-kern zitten in quarantaine. Onder meer trainer Pep Guardiola en assistent Juanma Lillo testten positief voor het FA-cup duel tegen Swindon.

    Schrik niet als u morgen een onbekend gezicht langs de zijlijn ziet staan bij Manchester City. Rodolfo Borrell moet namelijk de bekerwedstrijd tegen Swindon noodgedwongen in goede banen leiden, door de grote corona-uitbraak bij de ploeg.

     

    14 leden van de technische staf testten positief, onder wie dus Guardiola en Lillo. Ook 7 spelers zijn getroffen. Toch gaat de partij tegen Swindon gewoon door. City zal evenwel een beroep moeten doen op heel wat jeugdspelers. Het is dan ook niet ondenkbaar dat onze landgenoot Romeo Lavia minuten zal krijgen.