Feyenoord blaast ultrakorte trip naar Spanje en oefenpot tegen Club Brugge af

  De oefenpartner van Simon Mignolet en co haakt af.

  Feyenoord reist vrijdagochtend niet af naar Marbella voor het geplande oefenduel met Club Brugge. De Nederlandse club acht het onverstandig om voor een training en wedstrijd af te reizen naar het Marbella Football Center, waar op dit moment meerdere ploegen uit verschillende landen op trainingskamp zijn.

  Feyenoord zou normaal gezien het tweede deel van de competitie voorbereiden onder de Spaanse zon en zou Club Brugge eind deze week in de ogen kijken in een oefenwedstrijd.

   

  Door meerdere coronabesmettingen binnen de eigen staf en spelersgroep bleven de Rotterdammers thuis, maar de match tegen Club Brugge werd begin deze week nog niet geannuleerd.

   

  Feyenoord bestudeerde de optie om snel naar Spanje af te zakken voor een training en wedstrijd op zaterdag, maar heeft nu beslist om - gezien de besmettingen in het Spaanse oefencomplex, zo meldt de club - Nederland niet te verlaten.