Kim Meylemans is even out met ziekteverschijnselen: "Gelukkig geen Covid"

  Voor skeletoni Kim Meylemans is het nieuwe jaar helaas niet begonnen met een goede gezondheid. "Zaterdagnamiddag voelde ik me heel duizelig en moest ik meerdere keren overgeven", zegt de 25-jarige atlete. "Ik moet momenteel vanaf de zijlijn toekijken."

  Kim Meylemans kwam op ouderjaarsdag nog in actie in de Wereldbeker skeleton. In Sigulda (Letland) kon onze landgenote toen niet haar 2e plek vasthouden in de 2e run. Meylemans viel toen net naast het podium, op 3 honderdste seconde van brons.

   

  Daags na haar 4e plek raakte Meylemans geveld door ziekte. "Ik moet momenteel helaas vanaf de zijlijn toekijken", schrijft de Belgische skeletoni op sociale media.

  "Om de geruchtenmolen voor te zijn: het heeft gelukkig niets te maken met Covid. Zaterdagnamiddag werd ik heel duizelig, waardoor ik meerdere keren moest overgeven."

   

  "Nu voel ik me al veel beter. Maar we hebben beslist om op zeker te spelen en het dag voor dag te nemen totdat ik geen last meer heb van de duizeligheid. Ik zal snel terug zijn", besluit Meylemans.