Jean-Louis Garcia moet als opvolger van Condom Seraing in 1A houden

  Promovendus Seraing legt zijn lot in handen van Jean-Louis Garcia. De Franse trainer is de opvolger van Jordi Condom bij de Luikse club. Garcia was tot nu toe actief in eigen land. Bij Seraing tekent hij voor anderhalf jaar.

  Tussen Kerstmis en Nieuwjaar kwam er een einde aan de samenwerking tussen Jordi Condom en Seraing. De Spanjaard liet de club achter op de voorlaatste plaats, met een voorsprong van 10 punten op hekkensluiter Beerschot.

   

  Bij de zoektocht naar een nieuwe trainer kwam Seraing uit bij Jean-Louis Garcia, een 59-jarige Fransman. Hij werd vandaag voorgesteld aan de pers en trekt morgen meteen met de groep op stage naar Metz.

   

  Tijdens zijn actieve carrière stond Garcia tussen de palen en hij begon ook als keeperstrainer. Daarna werd hij hoofdcoach bij een rits Franse clubs: Toulon, Angers, Lens, Châteauroux, Grenoble, Troyes en Nancy.

   

  Garcia neemt zijn eigen assistent mee en daardoor moet Marc Grosjean de club ook verlaten.

  De nieuwe coach werd meteen voorgesteld aan de pers