Ga naar de inhoud

Hanne Mestdagh vindt tot einde van seizoen onderdak in Duitsland

Het is een bewogen seizoen voor Hanne Mestdagh. De Belgian Cat heeft na passages in Spanje en Polen nu getekend in Duitsland. Ze doet het seizoen uit bij Saarlouis. De club staat 7e in de Duitse competitie.

De 28-jarige Mestdagh zat sinds half december zonder club. De Belgische international begon het seizoen in Spanje, bij Gran Canaria, maar voelde zich daar niet helemaal thuis. Daarna trok ze als medische joker naar Lublin in Polen.

 

Daar zat haar tijd er na zes weken op, maar nu heeft ze een derde club gevonden. Saarlouis, 7e in de Duitse competitie, is haar nieuwe werkgever. De club won dit seizoen acht keer en verloor negen keer.   

 

In het verleden speelde de Belgian Cat ook voor Namen, Castors Braine en Freiburg in Zwitserland.