Nieuwjaarsboodschap à la Ronaldo: "2021 was lastig... ondanks mijn 47 goals"

  Cristiano Ronaldo poseert met zijn gezinnetje op oudejaar.

  Cristiano Ronaldo heeft op Instagram teruggeblikt op een naar eigen zeggen moeilijk jaar, ook al voegt hij er helemaal in eigen stijl fijntjes aan toe dat hij toch ook weer 47 keer gescoord heeft. "Laten we van Nieuwjaar een keerpunt maken in het seizoen met Manchester United", is zijn wens.

  "2021 is tot een einde gekomen en het was allerminst een gemakkelijk seizoen", opent Cristiano Ronaldo zijn nieuwjaarsboodschap op Instagram. "Ondanks dat ik 47 doelpunten heb gemaakt in alle competities samen."

   

  Hierna lijst de Portugees zijn verwezenlijkingen in 2021 op, met daarbij onder meer zijn titels als topschutter in de Serie A en op het EK. "En mijn terugkeer naar Old Trafford zal altijd een van de meest iconische momenten in mijn carrière zijn."

   

  "Maar ik ben niet blij met wat we tonen bij Manchester United. Niemand is er blij mee, dat weet ik zeker. We zullen harder moeten werken, beter moeten spelen en meer moeten laten zien."

   

  "Laten we van Nieuwjaar een keerpunt maken in ons seizoen! Laat ons 2022 omarmen met nog meer vuur en een sterkere mentaliteit. Laat we mikken op het allerhoogste en deze club weer brengen waar ze hoort. Doe met ons mee, we rekenen op jullie allemaal!"