Italiaanse clubs zetten ticketverkoop stop door coronadreiging

  Ook in Italië dreigt de coronapandemie opnieuw roet in het eten te gooien. De stadions mogen er nog maar voor de helft gevuld zijn en dus hebben enkele topclubs beslist om de ticketverkoop op te schorten. Vanaf 6 januari wordt er opnieuw gevoetbald in de Serie A.

  De dagelijkse coronagevallen zijn deze week in Italië enorm gestegen en bereikten woensdag een record van 98.030. Door die stijgende cijfers mogen de voetbalstadions nog voor maximaal de helft gevuld zijn.

   

  Onder andere Juventus, Inter, AS Roma en Lazio maakten daarom bekend te stoppen met de ticketverkoop. Juventus liet bijvoorbeeld weten de kaartverkoop te hebben stilgelegd voor de komende drie thuiswedstrijden.

   

  De korte winterstop in de Serie A duurt nog 6 januari. Op die dag staan met Juventus-Napoli en AC Milan-AS Roma meteen twee topwedstrijden op het programma.