Bordeaux mist maar liefst 21 spelers voor bekermatch tegen Brest

  Bordeaux heeft af te rekenen met een coronabom binnen de ploeg. De club mist maar liefst 21 spelers "door redenen die met covid te maken hebben". Zondag staat er een bekermatch tegen Brest op het programma en die zouden ze voorlopig gewoon moeten spelen. "Dit is ridicuul", klinkt het.

  "Waarom wil de federatie deze match laten spelen?", vraagt de Franse club zich af in een persbericht. Bordeaux wil het duel uiteraard liever uitgesteld zien.

   

  "Is het goed voor het imago van de Franse beker als een profclub met alleen maar reservespelers en beloftes aan de bak moet? Dit is ridicuul."

   

  De club blijft wel aandringen bij de Franse voetbalbond om een oplossing te zoeken.

   

  Ook de laatste competitiematch van Bordeaux op 22 december was eerder al in gevaar. Er waren toen 9 besmettingen binnen de club. Maar uiteindelijk moesten ze spelen omdat er nog 21 spelers ter beschikking hadden.