Ga naar de inhoud

Corona blijft rondwaren bij Real Madrid, onder meer Courtois test positief

Real Madrid-speler Thibaut Courtois, Vinicius Junior, Eduardo Camavinga en Federico Valverde hebben positief getest op het coronavirus. Dat heeft de Koninklijke woensdag laten weten. De leider in Spanje neemt het zondag op tegen stadsrivaal Getafe.

Real Madrid speelde zijn laatste wedstrijd op 22 december, maar ook toen werd de competitieleider al geplaagd door het coronavirus. Onder meer Luka Modric, Marcelo, Gareth Bale, Marco Asensio en Rodrygo testten deze maand al positief op het coronavirus.

Na een weekje pauze blijkt de Koninklijke nog niet verlost van het virus. Real Madrid meldt vandaag dat Thibaut Courtois, Vinicius Junior, Eduardo Camavinga en Federico Valverde positief getest hebben.

"Ondanks het naleven van alle maatregelen heb ik jammer genoeg positief getest op Covid", laat Courtois weten op Instagram. "Ik vertoon momenteel geen symptomen. Zoals het protocol voorschrijft, zit ik momenteel thuis, waar ik blijf trainen om zo snel mogelijk weer terug te keren."

Real neemt het zondag om 14 u op tegen stadsrivaal Getafe. Indien speler voor die wedstrijd opnieuw een negatieve test afleggen, kunnen ze mogelijk alsnog in actie komen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.