Luister naar de 1e eindejaarsspecial van De Tribune met Denayer, Berings en Raes

  2021 was een prachtig sportjaar met veel actie op het EK voetbal, een mooie Ronde van Frankrijk en veel hoogtepunten op de Olympische Spelen. Felix Denayer, Eline Berings en Frank Raes kiezen voor deze special van De Tribune-podcast elk hun mooiste 2 momenten van de voorbije maanden.

  Felix Denayer bijt de spits af en kiest voor de hockeyfinale van de Red Lions op de Olympische Spelen. Daarnaast was hij het meeste onder de indruk van de wereldtitel van Max Verstappen in de F1. 

   

  Eline Berings haalde veel kracht uit de bronzen medaille van Bashir Abdi op de olympische marathon. Daarnaast vond ze ook de gedeelde gouden medaille van Mutaz Essa Barshim en Gianmarco Tamberi in het hoogspringen hartverwarmend. 

   

  Frank Raes kiest in eerste instantie niet voor een moment uit het voetbal, maar wel voor Wout van Aert in de Ronde van Frankrijk. Zijn tweede keuze komt uit de Olympische Spelen met het record van Karsten Warholm op de 400 meter horden.

  Luister naar de eindejaarsspecial van De Tribune