Ga naar de inhoud

Uitgeschakelde Raymond van Barneveld test positief op coronavirus

 za 25 december 2021 09:17
Raymond van Barneveld
Raymond van Barneveld verloor in de tweede ronde.

Het zit Raymond van Barneveld even niet mee. Na zijn vroegtijdige uitschakeling op het WK heeft de voormalige wereldkampioen ook nog eens positief getest op het coronavirus. Dat laat de Nederlandse dartsspeler weten via de sociale media.

Raymond van Barneveld (54) verloor donderdagavond in de tweede ronde van de Engelsman Rob Cross. Na een sterke start gaf hij de regie uit handen.

 

"Tijdens de wedstrijd had ik nog geen symptomen, maar daarna begon ik te beseffen dat ik kortademig was en koorts kreeg", tweet de Nederlander, die zo snel mogelijk zijn hotel opzocht om elk risico te vermijden.

 

Van Barneveld moet Kerstmis nu doorbrengen in een kamer in Londen. "Op dit moment heb ik nog last van koorts en ernstige vermoeidheid", laat hij weten aan de collega's van de NOS. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Kim Huybrechts speelt maandag

Nederland heeft nog 5 ijzers in het vuur op het wereldkampioenschap darts, Kim Huybrechts moet de Belgische eer hooghouden in de 1/16e finales.

 

Hij komt maandagavond in actie tegen titelverdediger en nummer 1 van de wereld Gerwyn Price.

Lees ook: