Mercedes laat nieuwe motor al brullen, maar racet Hamilton ermee?

  Start de motoren! Nog geen twee weken na de thriller in de slotrace laat Formule  1-team Mercedes-AMG de nieuwe auto op u los. Of toch een klein stukje. Vanuit de fabriek lossen ze het geluid van de nieuwe motor.

  Mercedes heeft de nieuwe Formule 1-auto tot leven gewekt. In de fabriek in Engeland lieten de mecaniciens de motor van de W13 al een keer brullen.

   

  In een video ziet u het personeel én teambaas Toto Wolff met spanning toekijken.

  Zet je geluid aan:

  Veel meer laat Mercedes-AMG niet zien. De wereldkampioen bij de constructeurs wil nog niet te veel geheimen prijsgeven. Op het ontwerp van de auto volgens de nieuwe reglementen moeten de Formule 1-fans nog enkele weken wachten. 

  Voor George Russell en Lewis Hamilton?

  De W13 wordt volgend seizoen het werkpaard van Lewis Hamilton en nieuwkomer George Russell. Of past Hamilton voor een nieuw seizoen?

   

  De 7-voudige wereldkampioen zou te ontgoocheld zijn na de verloren titelstrijd tegen Max Verstappen. Teambaas Toto Wolff zaaide al twijfels over zijn toekomst, net als Bernie Ecclestone.

   

  "Ik denk dat Lewis stopt. En dat zou ik begrijpen ook", sprak de gewezen Formule 1-baas deze week in een Zwitserse krant. "