Ga naar de inhoud

LA Lakers halen speler uit pensioen om quarantaine op te vangen

 za 25 december 2021 09:57
Darren Collison en Kyrie Irving
Darren Collison (l) als speler van de Indiana Pacers.

De Los Angeles Lakers hebben de 34-jarige pointguard Darren Collison een contract voor 10 dagen gegeven. Samen met de 25-jarige reserve Stanley Johnson moet hij de afwezigheid van 6 spelers opvangen de komende dagen.

In de Amerikaanse basketbalcompetitie is Kerstmis een hoogdag. Vanavond en vannacht staan er 5 wedstrijden op het programma.

 

Voor de Lakers is het puzzelen geblazen. 5 spelers en de coach zitten in quarantaine, de topper Anthony Davis staat aan de kant met een knieblessure.

 

Om die afwezigheden op te vangen heeft de sportieve cel twee spelers opgetrommeld: de 34-jarige pointguard Darren Collison en Stanley Johnson, een 25-jarige forward van satellietteam South Bay Lakers.

 

Allebei krijgen ze een contract voor 10 dagen en moeten ze de LA Lakers aan een eerste zege in 5 matchen helpen. Vannacht spelen de Lakers tegen de Brooklyn Nets.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
bekijk ook: