AA Gent treft Club Brugge, ook Eupen-Anderlecht in halve finales

Het programma van de halve finales.

Deze beker staat op het spel.

0 / 0

AA Gent-Club Brugge en Eupen-Anderlecht. Dat zijn de affiches in de halve finales van de Beker van België. De ploegen werden meteen na de laatste kwartfinale aan elkaar gekoppeld. In de halve finales is er een heen- en terugmatch. Gent en Eupen spelen eerst thuis.

Eupen is de underdog in de halve finales. Veel kans dus dat de topclubs alledrie zaten te hopen om aan de Oostkantonners gekoppeld te worden. Het wordt voor Eupen uiteindelijk een duel tegen Anderlecht.

 

Eupen speelt eerst thuis op 1, 2 of 3 februari. De exacte datum moet nog bepaald worden. Een maand later volgt de terugwedstrijd in Brussel.

 

Met Gent tegen Club Brugge krijgen we ook een zogenoemde "Slag om Vlaanderen". Ook voor die topaffiche moet de precieze datum nog vastgelegd worden.