Deze KV Mechelen-fan is het beu: "Wij zijn gevaccineerd en hebben alles gedaan wat moest"

"Het is echt schandalig", reageert KV Mechelen-fan Evy op het nieuws dat voetbalfans al minstens tot eind januari thuis moeten blijven. De nieuwe maatregel van het overlegcomité kan op weinig begrip rekenen. Dat blijkt duidelijk bij een rondvraag vlak voor het bekerduel tussen KV Mechelen en Eupen. 

KV Mechelen-fan Evy is duidelijk nog over haar toeren van wat er op het overlegcomité beslist werd: "Het is er over nu! Wij zijn allemaal gevaccineerd, wij hebben alles gedaan wat er gevraagd werd en zijn al 2 jaar niet buiten geweest."

 

Maar ze beseft dat niet alleen de fans de dupe zijn van de nieuwe maatregelen: "Voor de clubs is het nog erger dan voor ons. En ook voor de veldritorganisatoren is het een drama. En dan zijn er nog de kinderen. Wij gingen normaal op vakantie, maar ze sluiten de zwembaden. Geen vakantie dan maar."

Het is erover nu!

KV Mechelen-fan Evy

"Waarom die laatste speeldag voor de winterstop niet meer?"

Ruben is iets gematigder in zijn reactie: "Ik vind het niet logisch, maar gezien de cijfers kan ik het wel begrijpen. Spijtig dat er zo een sterke variant circuleert."

 

"Vooral die laatste speeldag nu maandag zonder publiek snap ik niet. Daarna is het toch winterstop. Ik was in elk geval van plan om te komen kijken. Ik keek ernaar uit."