Tiger Woods kan pijnlijke grimas niet verstoppen bij comeback, zoon Charlie steelt de show

  Tiger Woods en zijn zoon Charlie.

  Tiger Woods heeft zijn eerste ronde golf sinds zijn verkeersongeluk in februari tot een goed einde gebracht. In een toernooi met zijn zoon Charlie lieten ze samen een ronde in 62 slagen noteren. Pijnvrij is Woods duidelijk nog niet.

  In een vader-zoon-toernooi (of vader-dochter, want olympisch kampioene Nelly Korda speelt met haar vader, ex-tennisser Petr) in Orlando staat het plezier voorop en dat zal zeker het geval geweest zijn bij Tiger Woods.

   

  Hij kreeg een staande ovatie toen hij samen met zoon Charlie op de eerste tee verscheen en zijn eerste afslag op de fairway kreeg. Tiger legde de ronde af in een golfwagen en leek ook af en toe te manken bij het stappen. Op hole 16 kon hij bij zijn afslag een pijnlijke grimas niet onderdrukken.

   

  Gelukkig stal zoon Charlie net als vorig jaar de show. Na de eerste van twee dagen prijkt de familie Woods op de vijfde plaats na een ronde zonder bogeys in 62 slagen.

  Charlie Woods steelt net zoals vorig jaar de show