Scheidsrechters tonen goed hart en steunen 2 liefdadigheidsinitiatieven

  De Belgische scheidsrechters steunen 2 goede doelen tijdens de eindejaarsperiode.

  Met de eindejaarsperiode in zicht, stapelen de mooie liefdadigheidsinitiatieven zich op. Een trend waar ook onze nationale scheidsrechters zich niet onbetuigd in willen laten. Door financiële steun te bieden aan twee Belgische goede doelen willen de scheidsrechters hun goed hart tonen.

  "De Professional Football Match Officials zijn zeer dankbaar dat het voetbal nooit tot stilstand is gekomen in deze uitdagende tijden.Daarom willen ze iets terugdoen voor de maatschappij", luidt het op de site van de Belgische voetbalbond.

  "Ze willen meer bepaald bijdragen aan maatschappelijke doelen door twee belangrijke en bekende Belgische liefdadigheidsinitiatieven financieel te ondersteunen."

  De initiatieven in kwestie zijn de Warmste Week van Studio Brussel en Solidarsport van organisatie Panathlon. Die laatste actie zamelt fondsen en sportmateriaal in om sportclubs te helpen die verwoest zijn door de overstromingen in ons land.

  Wie meer te weten wil komen over deze acties kan terecht op de site van de Belgische voetbalbond.