Dury neemt afscheid met videoboodschap: "Laat ons de mooie momenten onthouden"

  40 seconden is genoeg om te zien dat het hem zwaar valt. Francky Dury heeft met een korte videoboodschap afscheid genomen van Zulte Waregem. "Ik vraag nu aan iedereen om zich te focussen op de toekomst."

  "Beste Essevee’er", opent Dury zijn videoboodschap. "Ik heb vandaag in onderling overleg met de directie onze samenwerking beëindigd. Voor sommigen is dat te vroeg, voor anderen te laat. Maar laat ons samen de mooie momenten onthouden. Die waren talrijk."

  Er staan Zulte Waregem nog vele mooie jaren te wachten.

  Francky Dury

  "Ik vraag nu aan iedereen om zich te focussen op toekomst, op de redding, op de vele mooie jaren die Zulte Waregem nog staan te wachten. Ik heb op een hele correcte manier afscheid kunnen nemen van de directie, de medewerkers en de staf. Bij deze wil ik ook afscheid nemen van de fans en partners. Het ga jullie goed." 

   

  "Forza Essvee, dankjewel."