De Warmste Week: maak kans op schoenen Evenepoel of truitje De Caigny

  Naar goede gewoonte laten ook weer tal van topsporters hun hart zien met een actie voor De Warmste Week. In plaats van een veiling is er dit jaar een sms-actie, waarbij iedereen kans maakt een collector's item in de wacht te slepen.

  Remco Evenepoel biedt een paar van zijn koersschoenen aan voor De Warmste Week, de jaarlijkse solidariteitsactie van de VRT. Een sms van 1 euro (naar 4342 met de tekst REMCO) volstaat om kans te maken het kleinood te winnen.

   

  Ook voetbalinternational Tine De Caigny doet een duit in het zakje. De Gouden Schoen doet geen schoenen maar een truitje van de Red Flames in de aanbieding. Sms TINE06 naar 4342, ook deze sms kost 1 euro. Het geld gaat integraal naar de projecten van De Warmste Week.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de initiatieven en projecten van De Warmste Week, neem dan een kijkje op de website dewarmsteweek.be