Enzo Scifo naar rechtbank om loon te eisen van Moeskroen

  Enzo Scifo (archief).

  Enzo Scifo en Moeskroen zijn niet in de beste verstandhouding uit elkaar gegaan. De trainer stapt naar de arbeidsrechtbank. Hij eist dat de club zijn achterstallig loon en zijn vergoeding voor het beëindigen van zijn contract uitbetaalt.

  Enzo Scifo werd midden oktober ontslagen bij Excel Moeskroen. Hij stond sinds het begin van  seizoen aan het roer bij de Henegouwers, maar kreeg de trein niet op de rails. Op het moment van zijn ontslag stond Moeskroen helemaal onderaan in 1B. 

   

  Eind november legde de Licentiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) Moeskroen een voorlopig transferverbod op. Bij een tussentijdse controle van de rekeningen werd vastgesteld dat de club in oktober de spelers en trainers niet had betaald.   

   

  Ook Enzo Scifo wacht dus nog op zijn centen. Zijn zaak komt op 17 december voor in de arbeidsrechtbank van Moeskroen.