Limburg United vangt blessure Fletcher op met komst Finse scherpschutter

    Limburg United heeft zich donderdag versterkt met de Finse international Topias Palmi. De 27-jarige guard wordt tot het einde van het seizoen aangeworven om de afwezigheid op te vangen van de geblesseerde Tre'Shaun Fletcher.

    Fletcher, titularis bij Limburg, viel half november uit door een kraakbeenletsel aan de knie. Met Palmi (1m96) heeft de club nu een vervanger klaar. De Fin komt over van Tampereen Pyrinto, waar hij een knap gemiddelde van 17,7 punten, 4,2 rebounds en 2,4 assists liet noteren. 


    Hij speelde het grootste deel van zijn carrière in Finland en werd er in 2019 tot MVP verkozen, maar beleefde ook al een buitenlands avontuur bij het Italiaanse Cremona (2019-2020).   


    Na drie zeges en zeven nederlagen is Limburg United achtste in de competitie.