VIDEO: Chelsea-speelster oogst applaus voor ferme beuk tegen veldbestormer

  Chelsea-speelster Sam Kerr beukte de man tegen de grond met een ferme schouderduw.

  In het Champions League-duel bij de vrouwen tussen Chelsea en Juventus heeft thuisspeelster Sam Kerr een opmerkelijke gele kaart gekregen. De Australische werd bestraft nadat ze een veldbestormer omver geduwd had.

  In de slotfase van de wedstrijd liep een jongeman het veld op. De wedstrijd werd even gestaakt en de man probeerde een selfie te maken. Sam Kerr kon de veldbestormer maar matig appreciëren en beukte hem neer met een flinke schouderduw, waarna de man met de staart tussen de benen afdroop.

  Van het publiek kreeg de Australische een applaus voor haar actie, maar de scheidsrechter had een andere kijk op de zaak en duwde de Chelsea-spits een gele kaart onder de neus.

  "Ik begrijp niet waarom die man niet even kon wachten tot de wedstrijd afgelopen was, dan had hij zijn foto kunnen maken", zuchtte Chelsea-coach Emma Hayes na afloop. "Veiligheid van de speelsters is wel belangrijk", voegde ze eraan toe.

  De wedstrijd eindigde overigens op 0-0.

  Bekijk hier de beelden: