Vier gewapende mannen vallen binnen bij Mark Cavendish: "Een nachtmerrie"

  Mark Cavendish en zijn gezin zijn eind november het slachtoffer geworden van een brutale overval bij de Brit thuis in Essex. Vier gewapende mannen drongen de woning binnen en namen enkele dure horloges mee. De Brit deelde het hartverscheurende verhaal vandaag op zijn Instagram-pagina en doet een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden bij de politie.

  Enkele dagen na zijn zware val in 't Kuipke kreeg Cavendish ongewenst bezoek in zijn huis in Essex. Hij werd in de vroege uurtjes van 27 november samen met zijn gezin het slachtoffer van een brutale overval.

   

  "Vier gewapende en gemaskerde mannen drongen onze woning binnen vroeg in de ochtend terwijl we nog sliepen", schrijft de Britse sprinter op Instagram.

   

  "Ze bedreigden mijn vrouw en kinderen en vielen me aan. Terwijl ze ons met een mes onder bedwang hielden, haalden ze ons hele huis overhoop. Er zijn onder meer twee dure horloges met veel sentimentele waarde meegenomen."

   

  "Veel erger: elk gevoel van veiligheid, privacy en waardigheid waar mijn jonge gezin en alle anderen recht op hebben in hun eigen woning, werd ons ook ontnomen."

   

  "Het effect van deze nachtmerrie op mjin familie is hartverscheurend duidelijk, dus ik smeek iedereen die informatie heeft om de ordediensten te contacteren."

  De post van Mark Cavendish op Instagram: