Van Rossom en Raman zorgen voor nieuwe telg in Belgische basketbalfamilie

    Heugelijk nieuws bij Sam Van Rossom en Jana Raman. Het Belgische basketbalkoppel verwacht een eerste kindje. Dat kondigden ze zelf aan op sociale media. Tussen twee truitjes van Valencia hadden ze een klein truitje gehangen voor de toekomstige kleine spruit.

    Jana Raman en Sam Van Rossom spelen allebei in Spanje en bij de Belgische nationale ploeg. Zo speelde Van Rossom vorige week nog met de Lions in de WK-kwalificaties en Raman was in november ook nog aan de slag in twee EK-kwalificatiematchen voor ons land.

     

    De baby, een jongetje, wordt in mei 2022 verwacht. Wellicht zal Belgian Cat Jana Raman haar carrière dus even op pauze zetten. De Cats werken volgend jaar de WK-kwalificatie af in februari en het WK zelf is in september/oktober.