BEKIJK: Bobsleeduo Vannieuwenhuyse-Aerts glijdt naar plek 15 in Duitsland

  De beste prestatie van het seizoen voor het Belgische bobsleeduo.

  An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts zijn 15e geworden in de derde wereldbekermanche bobslee. In Duitsland was het Belgische bobsleeduo goed de 17e tijd in de eerste heat. In de tweede heat deden ze 2 plekken beter.

  21 teams waagden zich aan de piste in Altenberg. Het Amerikaanse duo Humphries-Love kroonde zich tot de winnaar van de derde wereldbekermanche in een tijd van 1'54"00, voor een Duitse en een Canadese bob.

   

  De Belgische vrouwen gleden naar beneden in een totaaltijd van 1'55"62 en werden 15e, hun beste prestatie dit seizoen. In de wereldbekerstand staan ze op plek 20 met 228 punten. De leider in het klassement blijft het Duitse duo Nolte-Levi met 660 punten.

   

  De volgende ontmoeting staat volgende week zondag al op de planning. Ook in Duitsland, maar ditmaal in Winterberg.

  Bekijk de Belgen in heat 1 en 2: