15.000 tickets voor "Der Klassiker" vliegen binnen het halfuur de deur uit

  15.000 gelukkigen mogen live de clash tussen Lewandowski en Haaland beleven.

  Het coronavirus heeft ook Duitsland weer in zijn greep. In de Duitse stadions zijn maximaal 15.000 supporters welkom voor duels in de Bundesliga. Die tickets verkochten als zoete broodjes voor de wedstrijd tusssen Dortmund en Bayern München dit weekend: binnen het halfuur was alles uitverkocht.

  "De gele muur" zal niet op volle sterkte zijn voor de thuiswedstrijd van Dortmund tegen Bayern München. Toch zullen er 15.000 razend enthousiaste - en vingervlugge - fans "Der Klassiker" mee kleur geven. 

   

  De gelukkige eigenaars van een ticket mogen zaterdag om 18.30 uur de clash tussen Haaland en Lewandowski van dichtbij meemaken. De Noor raakte net op tijd fit voor de belangrijkste competitiematch van het jaar.

   

  Ook de Dortmund-Belgen Witsel, Meunier en T. Hazard maken zich op om de landskampioen te ontvangen.

  Europees geen supporters welkom in Duitse stadions

  In tegenstelling tot de Bundesliga, zijn in de Europese wedstrijden geen supporters welkom in Duitse Stadions. Zo willen de clubs de verspreiding van het coronavirus beperken.

   

  Het gevolg: de topper tussen Bayern München en Barcelona wordt dinsdag achter gesloten deuren gespeeld. Ook RB Leipzig - groepsgenoot van Club Brugge - ontvangt die avond Manchester City in een leeg stadion.